Bugün, 15 Mayıs 2024 Çarşamba

Erdekspor, yine 3 puan” diyor

Erdekspor,  yine 3 puan” diyor

Bölgesel Amatör Lig’de(BAL), 2014-2015 sezonunu ilk maçında, deplasmanda Y. Çanspor’u 3-2 yenerek lige iyi bir giriş yapan Erdekspor, pazar günü Erdek 18 Eylül Stadı’nda Didim Belediyespor ile oynayacağı karşılaşmadan da üç puan bekliyor. Y. Çanspor deplasmanından üç puanla dönmelerinin önemli olduğunun altını çizen kırmızı-beyazlı takımın antrenörü Mesut Dilsöz, şunları söyledi:
“Zor bir deplasmandı. Zaten sezonun ilk maçları hep zordur. Çan’da hep rakibimiz, hem de bozuk zeminle mücadele ettik. Bir ara 3-0 öne geçmemize karşın rakibimizin iki golüne engel olamasak da, maçtan üç puanla ayrılmayı başardık. Şimdi önümüzde, kendi evimizde oynayacağımız Didim Belediyespor maçı bulunuyor. Seyircimizin büyük desteğini beklediğimiz bu maçı da 3 puanla kapatmak istiyoruz. Takımımızda hâlen Ali, Tuncay ve Abdullah`ın sakatlıkları sürüyor. Ali’nin, oynaması zor gözüküyor. Ancak Tuncay ve Abdullah’ı, Didim Belediyespor önünde oynatacağımızı sanıyorum.”
3 TAKVİYE GEREK
Dilsöz, gruplarında güç dengeleri eşit takımların yer aldığını belirtirken, “Grubumuzda hem lig içi, hem de iller arası takımlarla mücadele ediyoruz. Sıfırdan kurulan bir takımla mücadele edip, başarılı olmak zordur” dedi. Buna karşın ligde zirve mücadelesi vermeye çalışacaklarını vurgulayan Dilsöz, şöyle konuştu:
“Bir kanat, bir orta alan ve bir savunma oyuncusuna daha ihtiyacımız var. Konuyu, sportif direktörümüz Can Cangök’e ileteceğim. Eğer kulübün bütçesi uygun ise bu üç yeni transferin gerekli olduğunu düşünüyorum.”
Pazar günü Erdek 18 Eylül Stadı’ndaki Erdekspor-Didim Belediyespor maçı saat 15.00’te başlayacak.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler:
  • Çarşamba 17.7 ° / 5.1 ° false
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı